Bingospil

Bogstav-Bingo
Bogstavmusikanternes Bogstav-Bingo kan hentes her

29 spilleplader – hver spilleplade har en bogstavmusikant, så børnene kan huske hvilken plade de har haft. 8 bogstaver på hver plade (tre vokaler og fem konsonanter). Spillet kan spilles som almindeligt bingospil. En mere sjov og aktiv måde at spille spillet på kan foregå i fx en gymnastiksal. Alle børn sidder ude ved væggen med deres plader. Når opråberen har sagt et bogstav, må de børn, der har bogstavet på deres plade løbe ind og hente en plastikbrik og lægge på pladen. Spillet kan også bruges i børnehaver, i starten af børnehaveklassen eller af børn og forældre.

Grøn-Bingo
Bogstavmusikanternets Grøn-Bingo kan hentes her

Som Bogstav-Bingo – men her med lydrette ord på. Der er 22 ord i spillet fordelt på 28 spilleplader. Hver spilleplade har en grøn togvogn og et nummer, så eleverne kan huske hvilken plade de har haft. Der er 8 lydrette ord på hver plade. (Ordene er de samme som i Byg og Stav niveau 1 og det grønne brætspil – 120 almindelige ord.)

Rød-Bingo
Bogstavmusikanternes Rød-Bingo kan hentes her

Som Bogstav-Bingo og Grøn-Ding – men her med ord med drillelyde. Der er 29 ord i spillet for-delt på 28 spilleplader. Hver spilleplade har en rød togvogn og et nummer, så eleverne kan huske hvilken plade de har haft. Der er 8 ord med drillelyd på hver plade. (Ordene er de samme som i Byg og Stav niveau 2 og det røde brætspil – 120 almindelige ord.)

Blå-Bingo
Bogstavmusikanternes Blå-Bingo kan hentes her

Som Bogstav-Bingo – men her med korte ikke-lydrette ord. Der er 32 ord i spillet for-delt på 28 spilleplader. Hver spilleplade har en blå togvogn og et nummer, så eleverne kan huske hvilken plade de har haft. Der er 8 ord på hver plade. (Ordene er de samme som i Byg og Stav niveau 3 og det blå brætspil – 120 almindelige ord.)

Gul-Bingo
Bogstavmusikanternes Gul-Bingo kan hentes her

Som Bogstav-Bingo og Grøn-Ding – men her med ord med drillelyde. Der er 29 ord i spillet for-delt på 28 spilleplader. Hver spilleplade har en gul eller blå togvogn og et nummer, så eleverne kan huske hvilken plade de har haft. Der er 8 ord på hver plade. (Ordene er de samme som i Byg og Stav niveau 4+5 og det gule brætspil – 120 almindelige ord.)

tomme bingospil

 • Køb online

  Køb cd med lærervejledning
  Lærervejledningen indeholder baggrund for Bogstavmusikanterne, ideer til planlægning af et skoleår i 0.klasse, inspiration til forskellige undervisningsforløb, en gennemgang af materialersamt en
  metodisk vejledning til Bogstavbogen og forskellige forslag til aktiviteter.
  Pris: kr. 350,00 inkl. moms/+porto.


  Køb læsebogen
  Bogstavmusikanternes 30 små søde historier er en god måde at kommer igang med læsningen.
  Pris: kr. 60,00 inkl. moms/+ porto.


  Køb bogstavbogen
  Bogstavbogen er en grundbog i 0.klasse. Bogen gennemgår de 29 bogstavers lyd og form i samme rækkefølge som på cdén. Bogstavbogen indeholder også sprogopgaver i stigende sværhedsgrad, der følger progressionen i hørespillene på cdén og i sprogspillet.
  Pris: kr. 50,00 inkl. moms/+ porto.


  Køb nodebogen
  Nodebogen indeholder tekster, noder og akkorder til de 12 sange om bogstavsmusikanterne.
  Pris: kr. 65,00 inkl. moms/+ porto.


  Køb musikken på cd
  Cd'en indeholder musikken til musicallen om bogstavmusikanterne.
  Pris: kr. 140,00 inkl. moms/+ porto.


  Cd: Bogstavkort. Cd'en med bogstavplakater i A4, A5 og A6, skriveunderlag/plakater i A4 og A3 samt oversigt over familier.
  Pris: kr. 300,00 inkl. moms.


  Cd: Skrivebog. Skrivebogen bygger på ideen om vejkort over skrivevejene.
  Pris: kr. 300,00 inkl. moms.


  Sprogspil: 4 brætspil i spilpakke, der indeholder de 8 sprogområder: rim, stavelser, skelne, forlyd, forlydrimdel, ordkendskab, tæl lyde og almen viden.
  Pris: kr. 350,00 inkl. moms.


  Cd: Skrivebog - 120 ord. Som skrivebogen - men nu med 120 mest almindelige ord.
  Pris: kr. 300,00 inkl. moms.


  Spil - 120 ord: Som Sprogspil - men nu med 120 mest almindelige ord.
  Pris: kr. 350,00 inkl. moms.

 • Kontakt

  Bogstavmusikanterne
  Mette Bech,
  Egedevej 194
  4690 Haslev
  Tlf. 40128308
  bogstavmusikanterne@gmail.com

 • Meta

 • Blogindlæg